Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter

Museu del Ter

>> Recerca

RECERCA

La recerca és una de les activitats principals del Museu del Ter, associada a les seves dues grans àrees d'activitat: l'Àrea de Patrimoni i el Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis (àrea ambiental ).

L’àrea de Patrimoni Industrial centra la seva activitat de recerca en la història, la geografia o l’etnologia. Les línies principals de recerca que contribueixen a la conservació i difusió del patrimoni són: la documentació i catalogació del fons del museu, la industrialització del riu Ter, el paper de la dona a la fàbrica, la societat industrial (associacions, cors obrers, etc.) i els jardins de les colònies industrials. 

El Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis centra la seva activitat de recerca científica en l’avaluació de la biodiversitat i l’estat ecològic de rius i zones humides (vegetació de ribera, macroinvertebrats aquàtics, peixos, etc) i solucions per millorar la connectivitat dels rius per als peixos. Treballa i col·labora amb diverses institucions, universitats i altres centres de recerca. Participa en alguns projectes internacionals.

Del 16 de setembre al 30 de juny: de dimarts a diumenge i festius: de 10 a 14h
De l┤1 de juliol al 15 de setembre: de dimarts a divendres
d┤11 a 14h i de 17 a 20h
Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h

Tancat: l┤1 de gener
i els dies 25 i 26 de desembre

patrocinadors
Passeig del Ter, 2_08560 Manlleu (Osona) | Tel. 93 851 51 76 | Copyright ę Museu del Ter, 2012 | Afegir a preferits | Contactar
mapa de la web