Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter

Recerca en rius

>> Estat ecol˛gic

Projectes d'avaluació d’estat ecològic

El CERM fa anualment l'avaluació d’estat ecològic de diversos cursos fluvials de Catalunya. Aquests seguiments inclouen mesures de cabal, temperatura, oxigen dissolt, pH i conductivitat així com l’avaluació de la qualitat de l’aigua a partir dels macroinvertebrats aquàtics i les diatomees com a bioindicadors fluvials, la caracterització del bosc de ribera i de l’hàbitat fluvial mitjançant índex específics com l’índex de Qualitat del Bosc de Ribera (QBR) o l’índex d’Hàbitat Fluvial (IHF).

  • Conca del Ter a Osona, des de l’any 2002, per encàrrec de la Diputació de Barcelona, el Departament d'Ecologia de la Universitat de Barcelona i l'Ajuntament de Vic [Consultar les dades].
  • Conques del Ter, la Muga, el Fluvià i les rieres del Cap de Creus, Begur, Blanes, el Montgrí i Empúries, des de l’any 2015, per encàrrec de l’Agència Catalana de l'Aigua (ACA).
  • Rieres de la Costa Brava, per encàrrec del Consorci de la Costa Brava:

 

El CERM fa, també, avaluació d'estat ecològic de diversos rius i rieres per a empreses i particulars, per controlar la qualitat de l'aigua als abocaments

Si voleu rebre'n més informació podeu contactar amb el CERM per telèfon: 93 851 51 76 o per correu electrònica: cerm@museudelter.cat.

Del 16 de setembre al 30 de juny: de dimarts a diumenge i festius: de 10 a 14h
De l┤1 de juliol al 15 de setembre: de dimarts a divendres
d┤11 a 14 h i de 17 a 20h
Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h

Tancat: l'1 de gener
i els dies 25 i 26 de desembre

patrocinadors
Passeig del Ter, 2_08560 Manlleu (Osona) | Tel. 93 851 51 76 | Copyright ę Museu del Ter, 2012 | Afegir a preferits | Contactar
mapa de la web