Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter

Educació

>> Presentació

Activitats educatives

El Museu del Ter de Manlleu ofereix un conjunt d'activitats educatives (tallers, visites i sortides) que permetran conèixer, interpretar i gaudir el riu Ter en totes les seves dimensions: com a motor energètic d'un dels processos d'industrialització més significatius i originals de Catalunya i com a ecosistema fluvial de gran valor ecològic que s'ha de conservar i protegir. Cultura i natura es fonen en la visió històrica i present que us oferim amb el riu Ter en primer terme. Podeu consultar l'oferta educativa en curs a la nostra pàgina web o bé us podeu DESCARREGAR el pdf.

Per desenvolupar aquestes activitats al Museu es disposa de dues aules taller, un laboratori d'experimentació i els espais de les exposicions permanents: "La fàbrica de riu", "La Societat Industrial" i "Els rius mediterranis". El Museu del Ter es troba en un entorn privilegiat a la vora del riu Ter, que permet gaudir d'amplis espais verds i de l'espai de pícnic al Passeig del Ter de Manlleu, a la vora del riu.

Dades pràctiques

Nombre d'alumnes
Els tallers estan adreçats a grups classe, excepte els d'educació infantil que es faran en grups reduïts.
Cada grup ha d'anar acompanyat d'un responsable.
Dies i horaris
De dimarts a divendres de 9:30h a 17:00h.
Tarifa de preus
Per saber els preus dels tallers es recomana consultar cada taller. Si es reserven dos o més tallers s’aplicarà un descompte.
Contacte
Per informació i reserves ens podeu trobar al 93 851 51 76 o al info@museudelter.cat

Del 16 de setembre al 30 de juny: de dimarts a diumenge i festius: de 10 a 14h
De l´1 de juliol al 15 de setembre: de dimarts a divendres
d´11 a 14 h i de 17 a 20h
Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h

Tancat: l'1 de gener
i els dies 25 i 26 de desembre

patrocinadors
Passeig del Ter, 2_08560 Manlleu (Osona) | Tel. 93 851 51 76 | Copyright © Museu del Ter, 2012 | Afegir a preferits | Contactar
mapa de la web