Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme natoque penatibus.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Taller de fotografia “Desvetllem la Memòria del fons de Josep Costa “Dientes”

Inici  /  Taller de fotografia “Desvetllem la Memòria del fons de Josep Costa “Dientes”
Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.
07 maig

Taller de fotografia “Desvetllem la Memòria del fons de Josep Costa “Dientes”

4:30 pm - 6:00 pm

Sessió del taller de fotografia “Desvetllem la Memòria del fons de Josep Costa “Dientes”. El taller consisteix en una activitat de documentació col·lectiva on les fotografies són projectades a gran format i es documenten entre els assistents. Es posa nom, cognoms i moltes vegades els sobrenoms, a les persones que apareixen fotografiades, al mateix temps que es parlar de diferents aspectes de la fotografia com per exemple,la roba que vesteixen, el lloc on es troben i en definitiva qualsevol informació significativa que ens aporti la imatge.

Des de que es van iniciar aquests tallers, s’han realitzat 10 sessions en les que han participat 353 persones i s’han documentat gairebé 400 fotografies.

El taller de fotografia es fa en col·laboració amb el Centre d’Estudis Voltreganès, el Grup Obert les Branques, i els ajuntaments de Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà, així com amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Detalls de l'esdeveniment

Data: 07 maig
Hora: 4:30 pm - 6:00 pm
Punt de trobada: El Ganxo
Adreça: C. Batlle Serrallonga, 4. Sant Hipòlit de Voltregà