Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter

Museu

>> Arxiu de notícies

PRIMERA TROBADA D’ALUMNES DEL PROJECTE “INSTITUTS VORA TER” AL MUSEU DEL TER.

[PRIMERA TROBADA D’ALUMNES DEL PROJECTE “INSTITUTS VORA TER” AL MUSEU DEL TER.]

El projecte Instituts Vora Ter és un projecte intercentre, col·laboratiu i de servei de la comunitat i és promogut pel Centre de Recursos Pedagògics d’Osona, els Plans Educatius d’Entorn del Voltreganès, Roda de Ter i Manlleu i compta amb la col·laboració del Museu del Ter.

El Ter és el que comparteixen els instituts públics d’ensenyament secundari dels municipis de Torelló, Masies de Voltregà, Manlleu i Roda de Ter que participen en el projecte.

Els alumnes d’aquests instituts han realitzat els últims cursos, a partir del mètode científic i amb tot el rigor que requereix el treball de camp, estudis centrats en diferents aspectes del riu Ter com la vegetació, els animals aquàtics, els índexs de qualitat del riu o l’anàlisi de l’aigua.

A la trobada del dia 11 de novembre, els alumnes presentaran i compartiran davant dels alcaldes, regidors i altres agents de la comunitat els estudis i treballs que han estat fent amb el riu com a punt de mira. Els resultats dels treballs es podran consultar al web dels centres educatius, al portal dels ajuntaments i a la plataforma Mobile History Map.

La jornada clourà amb la realització de tres tallers pràctics de descoberta del riu, a la zona de l’embarcador del Ter. Els tallers els portaran a terme educadors del Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis-UVic-UCC. La Jornada està organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics d’Osona i els Plans Educatius d’Entorn del Voltreganès, Roda de Ter i Manlleu i comptarà amb la presència del Directors dels SSTT d’Ensenyament de la Catalunya Central i de la Consellera Delegada d’Ensenyament del Consell Comarcal d’Osona.

 

05/11/2016
facebook   delicious   la tafanera   yahoo

Del 16 de setembre al 30 de juny: de dimarts a diumenge i festius: de 10 a 14h
De l´1 de juliol al 15 de setembre: de dimarts a divendres
d´11 a 14 h i de 17 a 20h
Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h

Tancat: l'1 de gener
i els dies 25 i 26 de desembre

patrocinadors
Passeig del Ter, 2_08560 Manlleu (Osona) | Tel. 93 851 51 76 | Copyright © Museu del Ter, 2012 | Afegir a preferits | Contactar
mapa de la web