Noticies

Inici  /  noticies   /  Visita guiada “Descobreix Manlleu” amb motiu de la inauguració de la zona d’autocaravanes de Manlleu

Visita guiada “Descobreix Manlleu” amb motiu de la inauguració de la zona d’autocaravanes de Manlleu

Osona aposta pels espais per anar amb caravana, per això el passat dimarts dia 5 de juny es va presentar el nou projecte Osona, territori camper, a l’àrea per autocaravanes de Viladrau.

Per acostar les àrees d’autocaravanes als usuaris, al públic en general i als osonencs i osonenques, el cap de setmana del 9 i 10 de juny els municipis que compten amb una àrea faran diferents activitats gratuïtes. En aquest sentit Manlleu se suma a les activitats i el proper diumenge 10 de juny a les 11h, des de l’àrea d’autocaravanes de Manlleu, situada a la zona esportiva de la població, el Museu del Ter proposa una activitat, gratuïta i oberta a tothom, per descobrir la ciutat.

La història de la ciutat de Manlleu va lligada al riu Ter. Sortint des de l’àrea d’autocaravanes de Manlleu farem un passeig a la vora del Ter seguint el canal industrial, una peça clau per la industrialització de la vila. Ens endinsarem pels singulars carrers del Baix Vila que ens portaran fins a la monumental plaça porxada de Fra Bernadí, una de les més grans de Catalunya. Acabarem el nostre recorregut al nucli d’origen medieval de Manlleu, el Dalt Vila, on pujarem al campanar de l’església de Santa Maria per acabar amb fantàstiques vistes de la plana de Vic.

La comarca d’Osona en els últims anys ha adequat 12 àrees d’autocaravanes a diferents punts del territori on els usuaris poden aparcar en llocs segurs, prop dels centres dels municipis i envoltats de naturalesa. Les àrees estan situades a Centelles, L’Esquirol, Les Masies de Voltregà, Manlleu, Prats de Lluçanès, Rupit, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Torelló, Torelló, Vic, Viladrau i Vilanova de Sau.

Dia: diumenge 10 de juny
Hora: 11h
Durada: 2h
Punt de trobada: àrea d’autocaravanes de Manlleu, a la zona esportiva de la població.
ACTIVITAT GRATUÏTA. NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA, NOMÉS CAL QUE US PRESENTEU A LES 11H A LA ZONA D’AUTOCARAVANES DE MANLLEU

PUBLICA UN COMENTARI