fbpx

GEOLODIA21 – Barcelona el mar de l’Eocè. Un recorregut des del fons marí fins a les platges d’Osona. Sortides naturalistes a Osona 2021

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
09 maig

GEOLODIA21 – Barcelona el mar de l’Eocè. Un recorregut des del fons marí fins a les platges d’Osona. Sortides naturalistes a Osona 2021

09:30 h

La sortida comença al Mas de Serratosa (Masies de Voltregà), amb els materials marins més profunds i antics de la ruta (37.4 – 35.3 milions d’anys). Pujant fins a l’ermita de Sant Martí Xic, anirem trobant materials cada vegada més superficials. Podrem observar i interpretar esllavissades submarines, esculls coral·lins, fòssils, deltes i platges.
A càrrec de Jordi Vilà i Íngrit Soriguera, de Geòleg.CAT

PLACES EXHAURIDES

Hora: 9.30h
Punt de trobada: Desviament indicat com a “Mas Serratosa” de la carretera BV-4608 (La Trona), km.15. Aquesta carretera va de Sant Hipòlit de Voltregà a Sant Boi de Lluçanès.
Ubicació: http://bit.ly/SortidaGeolodia

*A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Es limita el nombre de participants a un grup de 20 persones com a màxim, caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. No es podran compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se fins a l’inici de l’itinerari.

Aquí podeu veure la resta d’activitats programades

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter. 

 


DETALLS DE L'ESDEVENIMENT

Data: 09 maig
Horari: 09:30 h
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat. Data límit d'inscripció dijous 8 d'abril
Preu: Activitat gratuïta