fbpx

Les cuques de llum. Sortides naturalistes a Osona 2021

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
16 jul.

Les cuques de llum. Sortides naturalistes a Osona 2021

20:30 h

Les cuques de llum són uns coleòpters de la família dels lampírids que il·luminen les nits d’estiu. En aquesta sortida podrem veure femelles d’algunes de les espècies que es poden trobar a Osona, sobretot Lampyris sp., observarem el patró dels punts de llum i el ritual d’atracció dels mascles. I amb una mica de sort, podrem veure els mascles i l’aparellament

PLACES EXHAURIDES

A les 20.30h
Punt de trobada: Universitat de Vic. Campus de la Torre dels Frares (C/ de la Laura, 13. Vic).

*A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Es limita el nombre de participants a un grup de 20 persones com a màxim, caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. No es podran compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se fins a l’inici de l’itinerari.

Aquí podeu veure la resta d’activitats programades

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter. 

 


DETALLS DE L'ESDEVENIMENT

Data: 16 jul.
Horari: 20:30 h
Punt de trobada: Universitat de Vic. Campus de la Torre dels Frares
Adreça: C. de la Laura, 13. Vic
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat.
Preu: Activitat gratuïta