Dia Mundial de la Migració de peixos. Sortides sistemes naturals 2020

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
24 oct.

Dia Mundial de la Migració de peixos. Sortides sistemes naturals 2020

10:00 h

Es farà una activitat al riu Ter a Manlleu per conèixer els peixos d’aigua dolça. S’explicarà perquè fan migracions la fauna en general i els peixos específicament. Es farà una demostració de pesca científica per descobrir els peixos del riu Ter, en quin estat es troben i les accions que es poden fer per ajudar-los.
També es farà una demostració de pesca sense mort per part de membres de l’Associació de Pescadors Esportius d’Osona

*A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Es limita el nombre de participants a un grup de 15 persones com a màxim, caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. No es podran compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se fins a l’inici de l’itinerari.

Aquí podeu veure la resta d’activitats programades

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter. 


Detalls de l'esdeveniment

Data: 24 oct.
Hora: 10:00 h
Punt de trobada: Museu del Ter
Adreça: Plaça de les Dones del Ter, 1
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat. Data límit d'inscripció dijous 22 d'octubre
Preu: Activitat gratuïta
Observacions: Es recomana portar calçat còmode per caminar