fbpx

Visita teatralitzada “L’esperit del Ter” amb motiu del Dia Internacional dels Museus 2021

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
16 maig

Visita teatralitzada “L’esperit del Ter” amb motiu del Dia Internacional dels Museus 2021

11:30 h

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus #DIM2021 el proper diumenge 16 a les 11.30h podreu visitar el Museu amb la visita teatralitzada “L’esperit del Ter”. A través d’un dels nostres “esperits del Ter”, en Quim o l’Assumpta podreu conèixer com era el treball en una fàbrica de filatures, quines eren les condicions socials de l’època i l’energia que utilitzaven per moure les màquines del procés de transformació del cotó en fil. Posaran en marxa la turbina Fontaine, gràcies a la força de l’aigua, i podreu veure el moviment de la turbina, els embarrats i les màquines del procés de la filatura.

Activitat gratuïta
Aforament limitat. Cal reserva prèvia que podeu fer omplint el formulari, trucant al telèfon 938515176 o bé enviant un correu electrònic a [email protected]

L’activitat està subjecte a les mesures de seguretat vigents: la utilització obligatòria de la mascareta i el rentat de mans.

En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter.


 

 


DETALLS DE L'ESDEVENIMENT

Data: 16 maig
Horari: 11:30 h
Punt de trobada: Museu del Ter
Adreça: Plaça de les Dones del Ter, 1
Inscripció: Cal reserva prèvia. La podeu fer utilitzant el formulari, trucant al 93 851 51 76 o enviant un correu electrònic a [email protected]
Preu: Activitat gratuïta