fbpx

Agenda

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
13 maig

Les orquídies. Sortides naturalistes a Osona 2023

10:00 h

Les orquídies tenen unes flors molt vistoses i amb formes espectaculars que, molt sovint, imiten l’aspecte dels seus insectes pol·linitzadors, per atraure’ls. A Catalunya, se n’han descrit més de vuitanta espècies que hi creixen de forma natural. Només a Osona, el projecte de recerca participativa “Atles d’Orquídies d’Osona” ha detectat seixanta espècies i subespècies en sis anys de prospecció. El Grup de Naturalistes d’Osona, juntament amb el Grup Orquidiològic de Catalunya, proposa fer una sortida de cerca i fotografia de les orquídies, que permetrà aprendre a determinar-ne els taxons que anem trobant i a aprendre més sobre la seva biologia i ecologia, en un entorn periurbà on es comencen tasques per la seva protecció.

Atenció sortida anul·lada. A causa de la sequera dels darrers mesos, la sortida d’orquídies no es podrà dur a terme: n’hi ha molt pocs exemplars i en males condicions. Com a alternativa, us proposem apuntar-vos a la sortida de flora del 10 de juny. Cliqueu aquí per apuntar-vos

Aquí podeu consultar tot el programa de les sortides per descobrir els sistemes naturals d’Osona del 2023.

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter.

 

DETALLS DE L'ESDEVENIMENT

Data: 13 maig
Horari: 10:00 h
Punt de trobada: Plaça de la Creu
Adreça: Plaça de la Creu
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat.
Preu: Activitat gratuïta