Què ens diuen els fòssils?

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.
14 jul.

Què ens diuen els fòssils?

10:00 h

Què ens diuen els fòssils?

Farem de paleontòlegs per un dia visitant diferents afloraments rocosos de l’eocè, on observarem i reconeixerem els fòssils marins que hi ha. Els identificarem i ens endinsarem a esbrinar en quines condicions i ambients sedimentaris van viure. No ens oblidarem del valor patrimonial que tenen i perquè hem de conservar-los. Es farà un recorregut geològic pels voltants de Gurb i una visita puntual al sud d’Osona.

Aquí podeu veure la resta d’activitats programades

OMPLIU EL FORMULARI PER INSCRIURE-US A L’ACTIVITAT:

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter. 


Detalls de l'esdeveniment

Data: 14 jul.
Hora: 10:00 h
Punt de trobada: Universitat de Vic. Campus de la Torre dels Frares
Adreça: C. de la Laura, 13. Vic
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat
Preu: Activitat gratuïta
Edat recomenada: A partir de 9 anys
Observacions: Es recomana portar calçat còmode per caminar, gorra, crema solar, aigua, lupa per observar i un bloc per prendre notes.