Nit dels ratpenats i de les papallones nocturnes. Sortides sistemes naturals 2020

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
25 set.

Nit dels ratpenats i de les papallones nocturnes. Sortides sistemes naturals 2020

19:30 h

Els ratpenats o rates pinyades són els únics mamífers que han conquerit el medi aeri, desenvolupant adaptacions i habilitats sorprenents. Es farà una xerrada introductòria per conèixer les espècies més comunes a Osona. Seguidament, s’observarà l’activitat d’aquests petits mamífers mitjançant l’ús de detectors d’ultrasons a l’entorn del Passeig del Ter de Manlleu.

A l’exterior, es dedicarà la nit també a l’observació i estudi de les papallones nocturnes que s’atrauran mitjançant trampes de llum. S’identificaran algunes de les espècies més comunes, s’explicaran les característiques principals i algunes curiositats.

*Es recomana portar llanterna.

*A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Es limita el nombre de participants a un grup de 20 persones com a màxim, caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. No es podran compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se fins a l’inici de l’itinerari.

Aquí podeu veure la resta d’activitats programades

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter. 


Detalls de l'esdeveniment

Data: 25 set.
Hora: 19:30 h
Punt de trobada: Museu del Ter
Adreça: Plaça de les Dones del Ter, 1
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat. Data límit d'inscripció dijous 24 de setembre
Preu: Activitat gratuïta
Observacions: Es recomana portar llanterna.