Noticies

Home  /  Novetats   /  CAMPANYA DE PROMOCIÓ DE L’ACCIÓ EDUCATIVA DELS EQUIPAMENTS PATRIMONIALS OSONENCS

CAMPANYA DE PROMOCIÓ DE L’ACCIÓ EDUCATIVA DELS EQUIPAMENTS PATRIMONIALS OSONENCS

Per segon any, des del Museu del Ter – Museu de Suport Territorial, iniciem la campanya “Osona, patrimoni al servei de l’educació” per continuar treballant amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta educativa dels equipaments que formen part del Museu de Suport Territorial dins d’Osona, Vall d’en Bas i el Bages. Volem que el nostre territori sigui un espai per aprendre a través de diferents àmbits. Podreu descobrir jaciments arqueològics, descobrir el Montseny, el Ter, el castell de Montesquiu, conèixer autors com Jacint Verdaguer o Miquel Martí i Pol o aprendre sobre oficis antics/que ja no existeixen.

 

La campanya de promoció sortirà als mitjans de comunicació tan el mes de juliol com al mes de setembre, per facilitar als docents la reserva d’activitats per cada centre educatiu. També estem generant continguts audiovisuals a través del youtube per explicar i donar a conèixer l’acció educativa de cada equipament del territori.

 

En el següent enllaç podreu trobar activitats educatives dins de cinc àmbits com: l’educació ambientalla història i l’arqueologia, la cultura i l’art, la literatura, la tecnologia i els oficis. Trobareu activitats molt variades per poder programar activitats i sortides per escoles, col·legis i instituts per fer durant el proper curs escolar 2022/2023.

 

FES UN COMENTARI