Noticies

Home  /  Novetats   /  ESTRENEM LA PÀGINA WEB “MUSEU DEL TER – MUSEU DE SUPORT TERRITORIAL”

ESTRENEM LA PÀGINA WEB “MUSEU DEL TER – MUSEU DE SUPORT TERRITORIAL”

Benvingudes i benvinguts a la pàgina web del “Museu del Ter – Museu de Suport Territorial”

Amb l’entrada del Museu del Ter al programa de “Museus de Suport Territorial” de la Direcció General del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura des del Museu podrem assessorar en la planificació i desenvolupament de projectes d’equipaments patrimonials bàsics, així com coordinar projectes i accions conjuntes. Però tot això cal comunicar-ho i és en aquest sentit que neix aquesta pàgina web amb l’objectiu d’explicar què és un Museu de Suport Territorial quins són els equipaments que hi poden participar i els serveis que oferim.

La web, que penja de la del Museu del Ter, està desenvolupada en els següents apartats: “Què és un MST?”, “Som Museu de Suport Territorial”, “Fem equip”, “Us podem ajudar en…” “Propostes educatives” i finalment “Novetats”. El primer apartat explica en què consisteix el programa de Museu de Suport Territorial i dóna a conèixer la resta de museus de Catalunya que en formen part. El segon apartat explica la vocació territorial que sempre ha tingut el Museu del Ter i la voluntat de treballar amb xarxa amb altres entitats, equipaments o ajuntaments del territori des del seu naixement. A “Fem equip” trobareu els equipaments que potencialment poden participar en el programa, sense perjudici de noves incorporacions. A “Us podem ajudar en” despleguem tot un seguit d’eines per ajudar als diferents equipaments al desenvolupament dels seus projectes. Avui en dia un dels pilars dels museus es la seva tasca pedagògica, desenvolupada a través d’un ampli ventall d’activitats educatives, així doncs a l’apartat “Propostes educatives” es poden veure, agrupades per temàtiques, el que ofereixen els equipaments. Per últim l’apartat “Novetats” recull les darreres notícies relacionades amb el programa.

Desitgem que aquesta web us sembli atractiva i us sigui d’utilitat per conèixer el programa i els projectes que es desenvolupen al territori amb la resta d’equipaments.

FES UN COMENTARI