Noticies

Home  /  Novetats   /  SESSIÓ CURS DE MANTENIMENT DE LES COL·LECCIONS

SESSIÓ CURS DE MANTENIMENT DE LES COL·LECCIONS

El dilluns 17 d’octubre es va celebrar el “Curs de manteniment de les col·leccions” impartit per la restauradora Alexandra Balboa. Un curs organitzat des del Museu del Ter i el Camp de Les Lloses de Tona, en el marc del programa Museu de Suport Territorial del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Aquest curs va ser la segona part del curs que es va iniciar amb el “Curs d’introducció a la conservació preventiva” que es va dur a terme a principis d’any.

La segona sessió del curs va centrar-se a consolidar la informació que es va tractar durant el curs d’introducció a la conservació preventiva i es va ampliar tractant com emmagatzemar objectes de les col·leccions, es va poder conèixer els diferents materials que es poden utilitzar i també es va practicar en casos pràctics dels equipaments que van assistir-hi. L’objectiu d’aquest curs era que els equipaments que hi assistien poguessin resoldre dubtes i trobar solucions als casos que es troben en la conservació dels objectes que tenen en cadascun dels seus equipaments.

En aquest curs hi van participar una dotzena de persones que representaven a 6 equipaments patrimonials d’Osona. El curs es va desenvolupar amb èxit i tots els seus participants van valorar de forma molt positiva la segona sessió del curs.

FES UN COMENTARI