fbpx

Noticies

Inici  /  Novetats   /  Programa Sortides Naturalistes a Osona 2022

Programa Sortides Naturalistes a Osona 2022

CONSULTAR EL PROGRAMA

El Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis – UVic – UCC, el Museu del Ter – Ajuntament de Manlleu i el Grup de Naturalistes d’Osona – ICHN organitzen, com cada any, un programa anual d’activitats i sortides naturalistes, gratuïtes i obertes a tothom. També compta amb la col·laboració del Grup d’Anellament de Calldetenes-Osona, Geòleg.cat, Taller de Geologia, la societat catalana de lepidopterologia, el Parc de Montesquiu i l’Ajuntament de Vic.

 

Aquest 2022 destaca per un nombre important d’activitats proposades: un total de 20 xerrades, tallers i sortides. Les activitats comencen el mes de març i acaben al novembre, amb dues xerrades presencials i en línia. La xerrada inaugural és sobre “Els ocells del passeig del Ter a Manlleu”, una nova publicació en línia del Museu del Ter. El cicle es tancarà amb una conferència del projecte “Creació d’una reserva de rapinyaires nocturns al sud de la Plana de Vic”. Aquestes xerrades tindran un format híbrid, presencial i també en línia en directe al canal de YouTube del Museu del Ter: https://www.youtube.com/c/MuseudelTer

 

Entre les novetats del 2022, destaca un taller per identificar i enregistrar els cants dels ocells i altres sons de la natura. Així mateix, amb la millora de la situació de la Covid-19, es torna a programar la jornada “Bioblitz Osona”, que es durà a terme al “canyissar de Tona”, uns aiguamolls excepcionals al sud de la Plana de Vic. En un sol dia, especialistes en diversos grups de flora i fauna, acompanyats de voluntaris, intentaran conèixer la biodiversitat que acull aquest ambient natural, que cal preservar.

COMENTARIIS

 • 21 agost, 2022
  reply

  Alicia Monter Alguero

  Voldria apuntar.me a les sortides del 8 i 15 d’octubre.
  No se com fer.ho a travès de la web
  Gràcies

FES UN COMENTARI