Noticies

Inici  /  noticies   /  Sortides naturalistes 2019

Sortides naturalistes 2019

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA DE TOTES LES SORTIDES

El Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis – UVic – UCC, el Museu del Ter – Ajuntament de Manlleu i el Grup de Naturalistes d’Osona – ICHN, organitzen, per sisè any consecutiu, un conjunt d’activitats i sortides naturalistes gratuïtes i obertes a tothom. El programa també compta amb la col·laboració del Grup d’Anellament de Calldetenes-Osona, l’Espai Natural Guilleries-Savassona, el Parc del Castell de Montesquiu, l’Associació Flora Catalana i l’Ajuntament de Vic.

El programa busca unir esforços entre totes aquestes entitats i elaborar una oferta conjunta d’activitats de caire naturalista i, així, augmentar-ne la difusió i el públic assistent.

La proposta d’aquest any inclou 15 sortides centrades en l’estudi i coneixement del medi natural. Enguany es destaca la novetat d’una sortida centrada en el món dels insectes, que, tot i ser la forma de vida animal predominant pel que fa a biodiversitat al planeta, són uns grans desconeguts. A més a més s’hi afegeix un taller de paleontologia per a nens.

També es continua programant la jornada “Bioblitz Osona”, que aquest any es durà a terme a l’entorn del riu Gurri a l’entrada de Vic: en un mateix dia, una quinzena d’especialistes en diferents grups de flora i fauna, amb l’ajut de voluntaris, intentaran identificar la biodiversitat d’aquest espai.

PUBLICA UN COMENTARI