Noticies

Home  /  Novetats   /  TROBADA AL MUSEU DE LA MEDITERRÀNIA

TROBADA AL MUSEU DE LA MEDITERRÀNIA

La figura del Museu de Suport Territorial es va posar en marxa l’any 2017 i, des de llavors, hi ha sis museus catalans que estan desenvolupant aquesta funció. Els sis equipaments son l’Eco Museu de les Valls d’Àneu, el Museu de la Noguera, el Museu de la Mediterrània, el Museu Etnològic del Montseny, el Museu de les Terres de l’Ebre i el Museu del Ter.

El passat 8 d’abril vam assistir a la trobada amb els Museus de Suport Territorial. En aquesta ocasió la trobada va tenir com amfitrions els companys del Museu de la Mediterrània, on vam poder conèixer el seu projecte trepitjant el territori. El Museu de la Mediterrània és “l’espai que va des del massís del Montgrí, les illes Medes i la plana del Baix Ter, un dels racons privilegiats de Catalunya a la conca Mediterrània.” L’equipament uneix natura, cultura i diversitat entre els diferents pobles de la Mediterrània que tenen en comú un mateix medi i cultura.

També vam poder continuar establint vincles amb tots els altres museus de diferents territoris catalans, compartint aprenentatges i contribuint a la divulgació científica i educativa del patrimoni cultural i natural del país.

 

 

FES UN COMENTARI