Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter

Activitats per a grups

>> Visites Col˛nia Rusi˝ol

visita guiada a la colònia rusiñol 

 

DESCRIPCIÓ

Des del Museu Industrial del Ter s'ofereixen visites guiades a la colònia Rusiñol, propietat de la família Rusiñol, durant molts anys amb Santiago Rusiñol al capdavant. Durant la visita s’explicarà l’evolució històrica de la colònia fent referència a multitud d’aspectes econòmics, polítics i socials que n’han caracteritzat la seva evolució. S’explicarà la trajectòria de l’artista, la seva vinculació amb Manlleu i algunes de les anècdotes que el van fer famós.
La visita inclou un passeig pels jardins, l'entrada al Cau Faluga, la visita a la fàbrica de filatura on es pot veure part de la maquinària, la turbina -encara en funcionament-, el netejareixes, etc. També es farà èmfasis en edificis singulars de la colònia com el pis del director, la casa dels encarregats, les antigues quadres i magatzems, les cases dels obrers, la cooperativa, l’escola, la cantina, les hortes i l’església alguns d'ells visitables.

 

DADES PRÀCTIQUES

Grups

La visita es concertarà seguint les preferències del grup, per a un mínim de 15 persones. Per a visitants individuals es fa cada primer diumenge de mes.

Preu general
5,5€
Tarifes reduïdes
Nens/es menors de 7 anys o amb el Carnet del Club Super3: gratuït
De 8 a 16 anys: 3,5€ | Majors de 65 anys: 4,5€
Horari
Per a grups superiors a 15 persones, a convenir amb el museu (l'activitat té una durada de 2 hores). A les 11h per a visitants individuals cada primer diumenge de mes.
Punt de trobada
Davant de la colònia Rusiñol. Ctra. de Manlleu a la Gleva, km 21.

Del 16 de setembre al 30 de juny: de dimarts a diumenge i festius: de 10 a 14h
De l┤1 de juliol al 15 de setembre: de dimarts a divendres
d┤11 a 14 h i de 17 a 20h
Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h

Tancat: l'1 de gener
i els dies 25 i 26 de desembre

patrocinadors
Passeig del Ter, 2_08560 Manlleu (Osona) | Tel. 93 851 51 76 | Copyright ę Museu del Ter, 2012 | Afegir a preferits | Contactar
mapa de la web