fbpx

Presentació

Inici  /  Presentació

En la situació de crisi i alerta sanitària que ens va portar al confinament i l’aturada de les activitats educatives presencials a finals del curs 2019-2020 al Museu del Ter vam intentar aplegar alguns dels recursos i materials educatius per treballar els nostres tallers, sortides o visites des de casa. Amb les limitacions i imperfeccions que suposava, però amb vocació de servei.

En la situació del curs 2020-2021, encara en alerta sanitària però amb els centres educatius oberts, les sortides a recursos exteriors d’escoles i instituts segurament es limitaran als equipaments de proximitat. Així doncs, amb la mateixa filosofia que en el moment del confinament us tornem a oferir un conjunt de materials, idees, recursos i indicacions esperant que us siguin d’utilitat també per treballar des de l’aula.

És difícil substituir la presencialitat de les nostres activitats per projectes virtuals o digitals en poc temps, així que som conscients que el que us proposem són un seguit de recursos per treballar alguns temes des de l’aula, i no activitats rodones i completes. En qualsevol cas, no dubteu a posar-vos en contacte amb les nostres educadores i educadors si necessiteu alguna orientació. Trobareu els correus electrònics al final de cada dossier.

Recursos per primària

Recursos per secundària

En aquesta línia d’elaboració de recursos que permetin treballar des de casa o l’aula hem iniciat una sèries de propostes educatives en forma audiovisual que podeu trobar al nostre canal de youtube.

Aprendre a filar

Aprendre a teixir

Construir una turbina hidràulica

Les obreres del tèxtil. Una majoria invisible