Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter

Activitats per a grups

>> Visites teatralitzades

VISITES TEATRALITZADES 

El Museu del Ter de Manlleu posa a la vostra disposició  la possibilitat de fer una visita teatralitzada per a grups, a càrrec de la companyia Corcia Teatre. A través d'aquesta experiència podreu conèixer, de manera dinàmica i divertida, el treball a la fàbrica, el canal industrial i alguns aspectes de la vida quotidiana durant el segle XIX.

L'ESPERIT DEL TER
Darrera aquest títol s'amaguen uns misteriosos personatges, en Quim o l'Assumpta, ambdós nascuts en plena industrialització manlleuenca i atrapats, després de la seva mort, a la fàbrica de Can Sanglas —actual seu del museu—. Aquesta modalitat de visita teatralitzada recorre l'exposició permanent "La fàbrica de riu",  on es poden veure les diferents màquines del procés de transformació del  cotó en fil. A més a més, en un moment del recorregut veureu la restaurada turbina Fontaine en funcioment.

Preu: 130 € p/grup (30 persones màxim)
Durada: 45 min
És imprescindible reservar les visites teatralitzades amb antelació a través del telèfon 93 851 51 76 o bé del correu electrònic info@museudelter.cat.

Del 16 de setembre al 30 de juny: de dimarts a diumenge i festius: de 10 a 14h
De l┤1 de juliol al 15 de setembre: de dimarts a divendres
d┤11 a 14 h i de 17 a 20h
Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h

Tancat: l'1 de gener
i els dies 25 i 26 de desembre

patrocinadors
Passeig del Ter, 2_08560 Manlleu (Osona) | Tel. 93 851 51 76 | Copyright ę Museu del Ter, 2012 | Afegir a preferits | Contactar
mapa de la web