fbpx

“POSTALS DE MANLLEU. COL·LECCIÓ XEVI GAJA” a la plaça Fra Bernadí (Manlleu)

Inici  /  Exposicions temporals  /  Passades  /  Passades - 2018  /  “POSTALS DE MANLLEU. COL·LECCIÓ XEVI GAJA” a la plaça Fra Bernadí (Manlleu)

“POSTALS DE MANLLEU. COL·LECCIÓ XEVI GAJA”

En Xevi Gaja és un col·leccionista apassionat de la història de Manlleu. A la pàgina web El Manlleu d’ahir reflecteix i comparteix amb tothom aquesta passió. L’exposició, “Postals de Manlleu. Col·lecció Xevi Gaja”, és una petita mostra d’una de les línies de treball que ha desenvolupat amb més intensitat, el col·leccionisme de targetes postals de Manlleu, treball que ja en el seu dia va convertir en una publicació. En aquests moments Xevi Gaja compta amb una col·lecció de més de 500 postals que reflecteixen amb tot detall l’evolució de Manlleu des de l’any 1903.

Es tracta d’una exposició exterior, a la plaça de Fra Bernadí, centre neuràlgic de la ciutat, i un dels espais més representats per les postals del segle XX. Aprofita com a suport les diferents estructures d’accés al pàrquing soterrat de la plaça de Fra Bernadí.

És una selecció de 26 postals, una mostra petita però significativa del conjunt de la col·lecció de Xevi Gaja. Es divideix en tres períodes cronològics: 1903-1930, 1931-1957 i 1958-1970. Cada un d’aquests períodes es troba reproduït en un dels tres punts d’accés al pàrquing.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Calendari:

Del 20 d'abril al 30 de desembre de 2018

Horari:

Sense horari. Exposició exterior als suports de les diferents estructures d’accés al pàrquing soterrat de la plaça de Fra Bernadí.

Preu :

Gratuïta

SITUACIÓ