fbpx

Arbres i arbusts del bosc de ribera. Sortides naturalistes a Osona 2021

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
25 set.

Arbres i arbusts del bosc de ribera. Sortides naturalistes a Osona 2021

10:00 h

Els marges dels rius tenen la seva pròpia fora, que anomenem boscos de ribera. Aquesta vegetació es caracteritza per resseguir el curs del riu i es distribueix a banda i banda. Els boscos del riu compten amb una gran diversitat de fora i de fauna, i conformen el que s’anomena ecosistema fluvial. A Catalunya hi ha diferents boscos de ribera en funció de l’espècie predominant: vernedes, salzedes i alberedes. Farem un recorregut botànic a la vora del riu i aprendrem a identificar les espècies més característiques
Activitat de la Nit Europea de la Recerca a Catalunya.

A les 10 h
Punt de trobada: Museu del Ter (Plaça de les Dones del Ter, 1), Manlleu

A càrrec:
Albert Palou, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO – ICHN)

*A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Es limita el nombre de participants a un grup de 20 persones com a màxim, caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. No es podran compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se fins a l’inici de l’itinerari.

Aquí podeu veure la resta d’activitats programades

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter. 

 


DETALLS DE L'ESDEVENIMENT

Data: 25 set.
Horari: 10:00 h
Punt de trobada: Museu del Ter
Adreça: Plaça de les Dones del Ter, 1
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat.
Preu: Activitat gratuïta