Cens d’ocells aquàtics hivernants de l’Alt Ter

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
16 gen.

Cens d’ocells aquàtics hivernants de l’Alt Ter

08:00 h

El dissabte 16 de gener de 2021 al matí es farà el cens anual d’ocells aquàtics hivernants a l’Alt Ter (el Ripollès, Osona i la Selva). Les dades que s’obtinguin s’ajuntaran amb les dels altres censos que es duen a terme simultàniament a altres rius i zones humides del conjunt de Catalunya i de tot Europa. Si el dissabte fes molt mal temps, plogués o nevés, s’aplaçaria a l’endemà o a la setmana següent.

Per apuntar-vos heu d’enviar un correu electrònic amb el vostre nom i cognoms i DNI al correu electrònic: [email protected] sinó també podeu trucar al 93 851 51 76. No és imprescindible que tothom que hi participi sigui un expert en ornitologia. Es tracta, també, de poder estar a gust unes quantes hores arran del riu i d’aprendre de manera distesa a identificar els ocells i la fauna fluvial en general.

MOLT IMPORTANT EN RELACIÓ A LES RESTRICCIONS DE MOBILITAT PER LA COVID-19: TOTHOM QUE HI VULGUI PARTICIPAR cal que enviï TAN AVIAT COM SIGUI POSSIBLE el seu nom, cognoms i número de DNI al correu electrònic abans esmentat: el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya gestionarà uns documents acreditatius personals pels desplaçaments amb l’objectiu estricte de fer el cens d’ocells aquàtics hivernants. Com més aviat feu arribar les dades, més fàcil serà que la gestió arribi a temps.

DETALLS DE L'ESDEVENIMENT

Data: 16 gen.
Horari: 08:00 h
Punt de trobada: Museu del Ter
Adreça: Plaça de les Dones del Ter, 1