fbpx

Agenda

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
09 nov.

Descobrim el que trepitgem. Sortides naturalistes a Osona 2024

10:00 h - 13:30 h

Osona té una història geològica privilegiada, dominada per un mar de fa entre 55 i 34 milions d’anys. Els processos geològics l’han modelada d’una manera característica i única. En aquesta sortida, farem una passejada pels sediments de la costa eocena de Taradell. Sortirem des del final de la urbanització de Goitallops i arribarem fins al Castell d’en Boix.
*Sortida per a tots els públics. Caminada circular de 5 km amb un desnivell acumulat de 150 metres.

Hora: de 10 a 13.30h
Punt de trobada: rotonda final de la urbanització Goitallops – rotonda del monument al gos caçador- avinguda Goitallops s/n,
Àrea a estudiar: voltants de Taradell.
A càrrec de:
Jordi Vilà i Íngrit Soriguera, de Geòleg.CAT i Geologia365.com

Aquí podeu consultar tot el programa de les sortides per descobrir els sistemes naturals d’Osona del 2024.

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter. 

 


DETALLS DE L'ESDEVENIMENT

Data: 09 nov.
Horari: 10:00 h - 13:30 h
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat.