fbpx

Els bolets. Sortides naturalistes a Osona 2021

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
14 nov.

Els bolets. Sortides naturalistes a Osona 2021

09:00 h

Els bolets són estructures reproductores d’organismes que pertanyen al regne dels fongs, un grup molt divers del qual la població en general en coneix només una petita part, limitada a les espècies més valorades per la gastronomia o per la seva toxicitat. A la sortida es farà una introducció breu sobre aquest grup i, a continuació, es recol·lectaran els bolets que es trobin, amb l’objectiu de conèixer les diferents espècies i els seus trets més característics.
Activitat de la Setmana de la Ciència 2021 a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

A les 9 h

Punt de trobada: Universitat de Vic. Campus de la Torre dels Frares (C/ de la Laura, 13. Vic).

A càrrec de:
Carme Casas i Jordi Baucells, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO – ICHN)

PLACES EXHAURIDES

*A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a condicions i mesures de seguretat.  Caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. No es podran compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se fins a l’inici de l’itinerari.

Aquí podeu veure la resta d’activitats programades

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter. 

 


DETALLS DE L'ESDEVENIMENT

Data: 14 nov.
Horari: 09:00 h
Punt de trobada: Universitat de Vic. Campus de la Torre dels Frares
Adreça: C. de la Laura, 13. Vic
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat.
Preu: Activitat gratuïta