Els insectes, la biodiversitat que no es veu

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
27 abr.

Els insectes, la biodiversitat que no es veu

10:00 h

Encara que no en siguem conscients, els insectes són la forma de vida animal predominant pel què fa a la biodiversitat de la Terra. Hi ha més d’un milió d’espècies conegudes, però es calcula que n’hi podria arribar a haver entre sis i deu milions.
Amb aquesta sortida farem un recorregut per a identificar insectes poc coneguts, coneixerem alguns dels seus grups principals i esbrinarem la relació que mantenen amb els ambients on viuen al llarg de l’any.

* Es recomana portar calçat còmode per caminar

Aquí podeu veure la resta d’activitats programades

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter. 


Detalls de l'esdeveniment

Data: 27 abr.
Hora: 10:00 h
Punt de trobada: Universitat de Vic. Campus de la Torre dels Frares
Adreça: C. de la Laura, 13. Vic
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat
Preu: Activitat gratuïta