fbpx

Descobrim el que trepitgem. Sortides sistemes naturals 2020

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
17 oct.

Descobrim el que trepitgem. Sortides sistemes naturals 2020

10:00 h

Osona té una història geològica privilegiada, dominada per un mar de fa 40 milions d’anys. Tots aquests milions d’anys de processos geològics l’han modelada d’una manera característica. En aquesta sortida s’observaran fòssils i roques que ens permetran llegir i comprendre aquest paisatge.
*La sortida és adaptada per a tots els públics.

ATENCIÓ PLACES EXHAURIDES

Àrea a estudiar: Serra de Bufadors
Punt de trobada: Passeig Pla de la Teia, 13. Santa Maria de Besora

*A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Es limita el nombre de participants a un grup de 15 persones com a màxim, caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. No es podran compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se fins a l’inici de l’itinerari.

Aquí podeu veure la resta d’activitats programades

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter. 

 


DETALLS DE L'ESDEVENIMENT

Data: 17 oct.
Horari: 10:00 h
Punt de trobada: Ajuntament de Santa Maria de Besora
Adreça: Passeig del Pla de la Teia, 13
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat. Data límit d'inscripció dijous 15 d'octubre
Preu: Activitat gratuïta
Observacions: Es recomana portar calçat còmode per caminar