fbpx

Papallones nocturnes. Sortides naturalistes a Osona 2021

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
02 oct.

Papallones nocturnes. Sortides naturalistes a Osona 2021

19:00 h

Sortida de nit dedicada a l’observació i l’estudi de les papallones nocturnes que s’atrauran mitjançant trampes de llum. S’identificaran algunes de les espècies més comunes, s’explicaran les característiques principals i algunes curiositats.
*Es recomana portar llanterna.

A les 19.00 h
Pont d’en Bruguer-Font del Cantarell, Vic

A càrrec de:
Ramon Macià, Albert Xaus i Arcadi Cervelló,
Grup de Naturalistes d’Osona (GNO – ICHN)

*A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Es limita el nombre de participants a un grup de 20 persones com a màxim, caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. No es podran compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se fins a l’inici de l’itinerari.

Aquí podeu veure la resta d’activitats programades

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter. 

 


DETALLS DE L'ESDEVENIMENT

Data: 02 oct.
Horari: 19:00 h
Punt de trobada: Pont d’en Bruguer-Font del Cantarell, Vic
Adreça:
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat.
Preu: Activitat gratuïta