fbpx

Agenda

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
29 oct.

Taller d’anellament d’ocells. Sortides naturalistes a Osona 2022

08:30 h

L’anellament científic d’ocells és un mètode d’estudi basat en el marcatge individual dels ocells. Qualsevol registre d’un ocell anellat pot oferir una gran quantitat d’informació de la seva biologia, especialment dels seus desplaçaments.
Es farà una jornada d’anellament científic on s’ensenyarà com identificar els ocells, com manipular-los, com s’estudien, la seva biologia, les seves migracions i els estudis concrets que en fa el Grup d’Anellament de Calldetenes – Osona.

A partir les 8.30 h
Punt de trobada: Molí del Puig dels Jueus, Vic

A càrrec de:
Grup d’Anellament de Calldetenes – Osona

Aquí podeu veure la resta d’activitats programades

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter. 

 


DETALLS DE L'ESDEVENIMENT

Data: 29 oct.
Horari: 08:30 h
Punt de trobada: Molí del Puig dels Jueus, Vic
Adreça:
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat.
Preu: Activitat gratuïta