fbpx

Noticies

Inici  /  Novetats   /  A l’estiu torna la visita teatralitzada “L’esperit del Ter”

A l’estiu torna la visita teatralitzada “L’esperit del Ter”

A partir d’aquest diumenge 17 de juliol i fins al 28 d’agost a les 12h es podran tornar a veure les visites teatralitzades “l’Esperit del Ter” al Museu del Ter.
Les visites teatralitzades, a càrrec de la companyia Corcia Teatre,   són una forma molt amena i dinàmica de conèixer el museu. En Quim i l’Assumpta són els dos “Esperits del Ter” personatges que atrapats al museu en forma de fantasma fan les delícies de petits i grans explicant com era el treball en una fàbrica de filatura, com era el context social de l’època i quina era l’energia utilitzada per fer moure totes les màquines. En aquest sentit en Quim i l’Assumpta  posaran en marxa la turbina Fontaine gràcies a la força de l’aigua. Amb aquesta demostració es pot veure clarament com la força de l’aigua mou la turbina i com gràcies a un sistema de politges i corretges es transmet el moviment fins als embarrats i a la vegada a les màquines del procés de la filatura.

  • Les visites teatralitzades de “L’esperit del Ter” es podran veure els diumenges des del 17 de juliol fins al 28 d’agost a les 12h. El preu és de 5€ per persona, infants més petits de 7 anys gratuït.
  • Recomanem fer reserva de l’activitat a través del formulari que trobareu a l’activitat dins l’agenda del Museu del Ter, al telèfon 93 851 51 76 o bé al correu electrònic [email protected]

FES UN COMENTARI