Els amfibis i els altres habitants de la bassa. Sortides naturalistes a Osona 2021

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
29 maig

Els amfibis i els altres habitants de la bassa. Sortides naturalistes a Osona 2021

10:00 h

Els ecosistemes aquàtics, i sobretot les basses, són punts amb una gran biodiversitat de flora i de fauna. A la primavera, els invertebrats i amfibis s’hi dirigeixen per aparellar-se i pondre-hi. Aquesta concentració d’individus permet observar-hi diferents espècies d’amfibis, com la reineta i el gripau corredor o galàpet petit. Farem un mostreig d’una bassa restaurada al parc del Puig dels Jueus de Vic. S’hi determinaran els invertebrats aquàtics i s’identificaran les postes, els adults i les larves que es capturin.
A càrrec Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis-UVic-UCC

A les 10h
Punt de trobada: Bassa del Puig dels Jueus a Vic

*A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Es limita el nombre de participants a un grup de 20 persones com a màxim, caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. No es podran compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se fins a l’inici de l’itinerari.

Aquí podeu veure la resta d’activitats programades

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter. 

 


DETALLS DE L'ESDEVENIMENT

Data: 29 maig
Horari: 10:00 h
Punt de trobada: Bassa del Puig dels Jueus
Adreça: Carrer de Sant Miquel Xic
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat. Data límit d'inscripció dijous 27 de maig
Preu: Activitat gratuïta