Les orquídies. Sortides naturalistes a Osona 2021

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
22 maig

Les orquídies. Sortides naturalistes a Osona 2021

10:00 h

Les orquídies tenen unes flors molt vistoses i amb formes espectaculars que molt sovint imiten l’aspecte dels seus insectes pol·linitzadors per atraure’ls. A Catalunya se n’han descrit més de vuitanta espècies que hi creixen de forma natural. Només a Osona, el projecte de recerca participativa “Atles d’Orquídies d’Osona” ha detectat 60 espècies i subespècies en 6 anys de prospecció. El Grup de Naturalistes d’Osona, juntament amb el Grup Orquidològic de Catalunya, proposa fer una sortida de cerca i fotografia de les orquídies, que permetrà aprendre a determinar-ne els taxons que anem trobant i a aprendre més
sobre la seva biologia i ecologia.
A carrèc de Pere Espinet. Grup Orquidiològic de Catalunya (GOC – ICHN) i Grup de Naturalistes d’Osona (GNO – ICHN)

A les 10h
Punt de trobada: Centre Cultural Can Costa i Font, Taradell

*A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Es limita el nombre de participants a un grup de 20 persones com a màxim, caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. No es podran compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se fins a l’inici de l’itinerari.

Aquí podeu veure la resta d’activitats programades

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter. 

 


DETALLS DE L'ESDEVENIMENT

Data: 22 maig
Horari: 10:00 h
Punt de trobada: Centre Cultural Can Costa i Font
Adreça: Carreterera de Balenyà, 101
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat. Data límit d'inscripció dijous 20 de maig
Preu: Activitat gratuïta