fbpx

Geologia. Sortides naturalistes a Osona 2021

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
04 set.

Geologia. Sortides naturalistes a Osona 2021

09:30 h - 14:00 h

Ens endinsarem al nord-est d’Osona, pels voltants de Rupit i Sant Joan de Fàbregues, on observarem els diferents elements (rocam, falles i fractures, fòssils,…) que configuren el paisatge geològic de l’indret.
*Es recomana portar una lupa d’observació i un bloc per prendre notes.
*Sortida de migdia. Finalitzarà als voltants de les 14.00 h.

PLACES EXHAURIDES

A les 9.30 h
Punt de trobada: Sant Joan de Fàbregues (Rupit)

A càrrec de:
Jordi Espuny Solaní (Taller de Geologia)

*A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Es limita el nombre de participants a un grup de 20 persones com a màxim, caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. No es podran compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se fins a l’inici de l’itinerari.

Aquí podeu veure la resta d’activitats programades

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter. 

 


DETALLS DE L'ESDEVENIMENT

Data: 04 set.
Horari: 09:30 h - 14:00 h
Punt de trobada: Sant Joan de Fàbregues
Adreça: 13
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat.
Preu: Activitat gratuïta