Invertebrats aquàtics i peixos. La vida al riu Meder. Sortides sistemes naturals 2020

Inici  /  
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
03 oct.

Invertebrats aquàtics i peixos. La vida al riu Meder. Sortides sistemes naturals 2020

10:00 h

En aquesta sortida es farà una descoberta de la biodiversitat del riu Meder al seu pas per la ciutat de Vic. Es farà un mostreig de macroinvertebrats aquàtics, com a indicadors de qualitat de l’aigua, i una demostració de pesca científica, per conèixer la biodiversitat d’aquest tram fluvial urbà.

Lloc de trobada: riu Meder a l’alçada dels Multicines Sucre

*A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Es limita el nombre de participants a un grup de 15 persones com a màxim, caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. No es podran compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se fins a l’inici de l’itinerari.

Aquí podeu veure la resta d’activitats programades

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter. 


Detalls de l'esdeveniment

Data: 03 oct.
Hora: 10:00 h
Punt de trobada: Multicines Sucre
Adreça: Carrer de la Llotja, 9
Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l'activitat. Data límit d'inscripció dijous 1 d'octubre
Preu: Activitat gratuïta
Observacions: Es recomana portar calçat còmode per caminar