Noticies

Inici  /  noticies   /  DESCOBREIX ELS SISTEMES NATURALS. SORTIDES NATURALISTES A OSONA 2018

DESCOBREIX ELS SISTEMES NATURALS. SORTIDES NATURALISTES A OSONA 2018

El Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis – UVic – UCC, el Museu del Ter – Ajuntament de Manlleu i el Grup de Naturalistes d’Osona – ICHN, organitzen, per cinquè any consecutiu, un conjunt d’activitats i sortides naturalistes gratuïtes i obertes a tothom. El programa també compta amb la col·laboració del Grup d’Anellament de Calldetenes-Osona, el Grup Orquidològic de Catalunya, l’Espai Natural Guilleries-Savassona, el Parc del Castell de Montesquiu, l’Associació Flora Catalana i l’Ajuntament de Vic.

El programa busca unir esforços entre totes aquestes entitats i elaborar una oferta conjunta d’activitats de caire naturalista i, així, augmentar-ne la difusió i el públic assistent.

El programa d’aquest any inclou 15 sortides centrades en diferents grups de flora, fauna i geologia: la geologia i el relleu, els fòssils, els bolets, la vegetació, el bosc de ribera, les orquídies, les papallones, les libèl·lules, els peixos, els ocells i les rates pinyades. Enguany les novetats més destacades estan relacionades amb la geologia, amb la incorporació d’una activitat per reconèixer les roques i una visita a unes antigues guixeres. També es consolida la jornada “Bioblitz Osona”, que aquest any es durà a terme a l’espai natural de Savassona, a Tavèrnoles: durant 24 hores, especialistes de flora i fauna, amb l’ajut de voluntaris, intentaran identificar la biodiversitat d’aquest espai.

Gratuïta: cal inscripció prèvia a: [email protected] o al telèfon 938515176
Aquí trobareu tota la programació detallada

PUBLICA UN COMENTARI