Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter

Museu

>> Publicacions del museu

Els espais fluvials. Manual d'avaluació del planejament urbanístic (2012)

[Els espais fluvials. Manual d'avaluació del planejament urbanístic (2012)]

Els espais fluvials. Manual d'avaluació del planejament urbanístic planteja com, a començament del segle XXI, és necessari establir un urbanisme que tingui en compte els rius i les zones humides com un valor a preservar i restaurar. En territoris molt trasnformats, com és una part important de Catalunya, la restauració dels espais fluvials pot ser lúnica opció viable per mantenir un paisatge natural i amb una mínima connectivitat amb altres espais més ben conservats.

el mes de març de 2005 l'Obra Social de "la Caixa" i la Diputació de Barcelona van signar un conveni de col·laboració per al desenvolupament del Pla de gestió integral per a la conservació dels sistemes naturals de la Xarxa de Parcs Naturals, que gestiona la Diputació conjuntament amb els municipis. El conveni s'emmarca en l'objectiu estratègic de la Xarxa de Parcs Naturals de garantir la preservació dels valors naturals i paisatgístics del territori, el desenvolupament socioeconòmic sostenible i l'ús públic i ordenat.

Les línies de desenvolupament del conveni inclouen la redacció d'un conjunt de manuals de gestió d'hàbitats, per tal de recollir i difondre bones pràctiques de gestió dels sistemes naturals. L'objectiu és elaborar una sèrie de documents tècnincs rigorosos, i a la vegada comprensibles per a un públic ampli, en els quals se sintetitzin els coneixements actuals sobre l'estat dels hàbitats i es formulin propostes per millorar-ne la gestió.

Del 16 de setembre al 30 de juny: de dimarts a diumenge i festius: de 10 a 14h
De l´1 de juliol al 15 de setembre: de dimarts a divendres
d´11 a 14h i de 17 a 20h
Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h

Tancat: l´1 de gener
i els dies 25 i 26 de desembre

patrocinadors
Passeig del Ter, 2_08560 Manlleu (Osona) | Tel. 93 851 51 76 | Copyright © Museu del Ter, 2012 | Afegir a preferits | Contactar
mapa de la web