fbpx

Noticies

Inici  /  Noticies   /  Cada diumenge a partir del 18 de juliol “L’esperit del Ter”, les visites teatralitzades del Museu del Ter

Cada diumenge a partir del 18 de juliol “L’esperit del Ter”, les visites teatralitzades del Museu del Ter

A partir d’aquest diumenge 18 de juliol i fins al 15 d’agost a les 12h es podran tornar a veure les visites teatralitzades “l’Esperit del Ter” al Museu del Ter.
Les visites teatralitzades  són una forma molt amena i dinàmica de conèixer el museu de la mà d’un actor que fa el paper de Quim. És un personatge que atrapat al museu en forma de fantasma fa les delícies de petits i grans explicant com era el treball en una fàbrica de filatura, com era el context social de l’època i quina era l’energia utilitzada per fer moure totes les màquines. En aquest sentit en Quim posarà en marxa la turbina Fontaine gràcies a la força de l’aigua. Amb aquesta demostració es pot veure clarament com la força de l’aigua mou la turbina i com gràcies a un sistema de politges i corretges es transmet el moviment fins als embarrats i a la vegada a les màquines del procés de la filatura.

  • Les visites teatralitzades de “L’esperit del Ter” es podran veure els diumenges des del 18 de juliol fins al 15 d’agost a les 12h. El preu és de 5€ per persona, infants més petits de 7 anys gratuït.
  • Enguany a causa de la COVID-19 l’aforament està limitat a 20 persones. Per aquesta raó recomanem fer reserva de l’activitat a través del formulari que trobareu a l’activitat dins l’agenda del Museu del Ter, al telèfon 93 851 51 76 o bé al correu electrònic [email protected]
  • L’activitat està subjecte a les mesures de seguretat vigents: la utilització obligatòria de la mascareta i el rentat de mans.

FES UN COMENTARI