Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter
Museu Industrial del Ter

Museu

>> Arxiu de notÝcies

"Actuem amb energia" exposiciˇ temporal al museu dins els actes de la Setmana Ambiental de Manlleu

[

Enguany, en el marc de la Setmana Ambiental de Manlleu (del 14 al 26 de març) el Museu del Ter acull l'exposició  "Actuem amb energia". Una mostra itinerant cedida per la Diputació de Barcelona adreçada a tots els públics.

La mostra té com a principal objectiu el de conscienciar a la població sobre la responsabilitat d'un consum enèrgic eficient. L'exposició consta de 5 àmbits que van introduint gradualment els diferents conceptes sobre l'energia: aspectes generals, dades i curiositats sobre l'ús i el consum, i accions per a l'estalvi energètic a Catalunya i a la província de Barcelona. Els elements audiovisuals i informàtics ajuden a fer més dinàmica i interactiva la mostra afavorint la compensió dels avantatges i desvantatges de l'aprofitament dels recursos naturals per l'obtenció d'energia, de com d'un ús responsable i eficient es pot veure reflectit a l'economia domèstica i de l'important paper de les administracions locals, nacionals i internacionals.

La mostra és gratuïta i la podreu veure al Museu del Ter fins al 26 de març de dimarts a diumenge de 10 a 14h

 

 

18/03/2017
facebook   delicious   la tafanera   yahoo

Del 16 de setembre al 30 de juny: de dimarts a diumenge i festius: de 10 a 14h
De l┤1 de juliol al 15 de setembre: de dimarts a divendres
d┤11 a 14 h i de 17 a 20h
Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h

Tancat: l'1 de gener
i els dies 25 i 26 de desembre

patrocinadors
Passeig del Ter, 2_08560 Manlleu (Osona) | Tel. 93 851 51 76 | Copyright ę Museu del Ter, 2012 | Afegir a preferits | Contactar
mapa de la web