fbpx

Noticies

Inici  /  Noticies   /  El Museu del Ter amb la Festa Major de Manlleu 2020

El Museu del Ter amb la Festa Major de Manlleu 2020

Enguany, malgrat la situació actual derivada per la pandemia de la COVID 19, el Museu del Ter ha organitzat diferents activitats pels seus visitants per la Festa Major de Manlleu 2020. El funcionament de les activitats estan subjectes a les noves condicions i mesures de seguretat establertes, amb l’objectiu de fer del museu un espai segur i saludable.
Aquestes són les activitats que hem programat.
Activitats gratuïtes:
Jornada de portes obertes: Dissabte 15 d’agost de 10 a 14h i de 17 a 20h. El Museu del Ter obre les seves portes als visitants perquè puguin veure les exposicions permanents i la temporal. Al llarg del dia es faran demostracions del funcionament de la turbina fontaine.
Visites al campanar de Manlleu: Dissabte 15 d’agost de les 20 a les 23h.
Exposició temporal: “Manlleu, ciutat de teatre”. Ara que la ciutat ha recuperat un dels seus teatres històrics – el Teatre Centre es va inaugurar per primer cop el Nadal de 1897 -, l’exposició “Manlleu, ciutat de teatre” proposa un recorregut de gairebé dos segles per la història del teatre manlleuenc.
Activitats de pagament:
Visita teatralitzada “L’esperit del Ter”, diumenge 16 a les 13h. Preu 5€. Amb el nostre personatge els visitants reviuran el passat industrial en una filatura. Veuran el treball que es feia en una fàbrica de filatura, la transformació del cotó en fil. També podran veure funcionar màquines del procès de la filatura gràcies a la Turbina Fontaine connectada a un sistema d’embarrats moguts, únicament, per la força de l’aigua. Aforament limitat. Reserves al 938515176 a [email protected] o a través del formulari de l’agenda.
Visita a la colònia tèxtil de Borgonyà, diumenge 16 a les 11h. Preu 5,5€. Al llarg del recorregut per la colònia tèxtil Fabra i Coats, d’origen escocès i declarada Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN) els visitants coneixeran  la seva història, arquitectura, urbanisme i en definitva, tots els elements que la van convertir en una colònia de referència i una de les més imporants de Catalunya. El teatre casino, les calderes, la resclosa, el camp de futbol i els jardins, seran alguns del espais que també es visitaran. Aforament limitat. Reserves al 938515176 a [email protected] o a través del formulari de l’agenda.
FES UN COMENTARI